Vælg en stærk skægtrimmer med lavt lydniveau

skraber

Er du på jagt efter en ny skægtrimmer, så kan det være svært at finde ud af, hvilken model man skal gå efter. Skal det være det ene eller det andet mærke, skal den have et specielt energiniveau, skal den have en lang batterilevetid samt meget, meget andet. Mange af overvejelser og valg kommer helt an på den enkelte person. Dog er der nok en ting, som alle mænd er interesseret i, når de skal have en ny skægtrimmer ; og det er en stærk en af slagsen, som kan klare jobbet ordentligt.

Der er alt for mange skægtrimmere på markedet, som er utroligt svage, og som ikke engang kan klare bare et halvskægget teenagehoved. Så hvis du trimmer dit skæg ofte, er det en rigtig god ide at ofre lidt flere penge på din nye skægtrimmer, så du kan få en god kvalitet, der kan holde i lang tid. Du kan sagtens finde en fin trimmer til en lav pris, men så kommer den bare heller ikke til at holde i særlig lang tid, og så skal du ud og bruge penge på en ny en, inden du har set dig om.

Lydniveauet er også vigtigt

En anden ting, der er vigtigt at tjekke op på, inden man vælger sin nye skægtrimmer, er lydniveauet i den. Der er mange mænd, der begår den fejl, at de køber en ny skægtrimmer hjem på grund af et kortvarigt godt tilbud, uden at få tjekket op på den først. Og når de så modtager den med posten og skal prøve den for første gang, så larmer den så meget, at den kunne vække hele nabolaget på en tiendedel af lydniveauet. Så det kan ikke understreges kraftigt nok, hvor stor en rolle lyden spiller.

Der er ikke meget ved at stå på badeværelset og trimme skægget, hvis man bliver døv af det. Har du aldrig prøvet at købe en skægtrimmer, der har larmet særlig meget før, så skal du bestemt betragte dig selv som heldig. For der er virkelig mange modeller, der ikke har styr på lyden, og som virkelig er ubehagelige at bruge bare på grund af den ene lille ting. Så hvis du har muligheden for det, kan det klart anbefales at prøve at tænde din nye potentielle trimmer ude i butikken først, så du kan få en ide om, hvor meget den larmer.

Hvis du vælger at købe den over nettet i stedet for, hvilket helt sikkert er forståeligt, da det kan være langt billigere at købe den online, så er det en rigtig god ide at tjekke op på, om der er lavet nogle tests med lige netop den model. For når de store medier tester et produkt som en skægtrimmer, så er de ofte inde på lydniveauet i den, da det fylder en stor del. Så brug lige et par minutter på Google for at se, om du ikke kan finde en troværdig test af den model, du har i kikkerten. Bare for din egen skyld.

Gå efter de stærke mærker

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde en god og stærk skægtrimmer med et lavt lydniveau, kan det være en rigtig god ide at gå efter de store mærker på markedet. Det kan være mærker som Philips og Braun, som efterhånden har vundet mange priser og tests med deres skægtrimmere. De øvrige mærker på markedet kan selvfølgelig også være udmærket, men skal det være det absolut bedste af det bedste, så er det blandt andet de to mærker, du gør klogt i at købe fra, når du skal have en ny skægtrimmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *