Moneyphant, et tidsløst design

elefant

Hvis man en dag skulle få øje på en sød lille sparebøsse i klassisk og tidløs stil, fra et kendt og veletableret brand, som med sit unikke design kunne tage sig lige så godt ud i den moderne dagligstue, som på reolen i børneværelset, bør der ikke herske tvivl om sparebøssens identitet: Det kan kun være en Moneyphant.

Moneyphanten er allerede en favorit på det danske marked, når det drejer sig om dåbs- og konfirmationsgaver. Ser man nærmere på denne finurlige lille sparebøsse, er det da også ganske tydeligt at se, hvorfor netop dette produkt er blevet så populær en gaveartikel.

Som navnet måske antyder, er Moneyphanten en sparebøsse formet som en lille elefant, i en helstøbt og sød form, der bærer præg af sjælen bag det stilistiske nordiske design: Simpel, robust, funktionel.

Ydermere er denne søde lille sparebøsse ikke blot en Moneyphant: Den er en Georg Jensen Moneyphant, og stammer derved fra et ægte dansk kvalitetsmærke, der med sin lange historie indenfor sølvdesign og kunst, allerede har vundet danskernes hjerter.

Moneyphantens spændende historie

Moneyphanten skylder en stor del af ideen bag sit design, til den populære Georg Jensen elefantserie, bestående af adskillige designgenstande med samme finurlige elefant-look, der for første gang så dagens lys i 1987. Det specielle elefant-design blev skabt, da en af Georg Jensens hoveddesignere Jørgen Møller og hans barnebarn satte sig ved designerbordet, og kreerede det første design i serien, Øllefanten.

Den lille elefant-flaskeoplukker blev med sit nuttede design og sin simple form en global favorit. Andre designs fulgte indenfor samme serie, i form af bl.a. nøgleringe. Endelig kom turen så til den populære Georg Jensen Moneyphant, der indenfor kort tid blev en yderst populær dåbsgave.

Moneyphanten gav børn mulighed for at spare deres penge op på en sjov måde, samtidigt med at den tog sig ganske godt ud på ethvert børneværelse. Man kan ikke andet end beundrer et design, der tager sig godt ud hvad enten den læner sig op ad en stak Barbiedukker, eller pynter på reolen i dagligstuen.

Georg Jensen Moneyphant: Til hverdag og fest!

Den smukke Georg Jensen Moneyphant er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål. Dette betyder at modsat andre sparegris, er denne unikke Moneyphant “børnesikker”– dette betyder man sikrer sig at der ikke lyder gråd fra børneværelset, når pocelænsgrisen rammer gulvbrædderne med et knald, eller opstår triste miner, når plasticgrisens ører bliver bøjet. En Georg Jensen Moneyphant er ikke blot tidløs i design, men er også en ”ven” for livet, der kan overleve livets mange strabadser.

Uanset om man behøver den rette gave til barnedåben, brylluppet eller har en anden særlig lejlighed, er en Moneyphant en sød gave, der ikke blot vil pynte derhjemme, men som grundet sin funktion som sparebøsse, er med til at symboliserer ønsket om en lys og ubekymret fremtid uden økonomiske kvaler, for enhver der er så heldig at modtage den som gave.

Indenfor samme serie anbefales også Moneyphanten i en lidt mindre udgave, men med samme klassiske elefant-design. Miniphanten egner sig bedst til de småmønter man finder gemt mellem sæderne i sofaen og kan foræres væk som en sød lille venindegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *