Isolering af dit hus

Isolering / Isolering af hus

Hvis man godt kan lide at spare penge, så skal man sørge for at få efterisoleret sit hjem. Hvis man på alle andre måder er et sparsommeligt menneske, der med glæde bruger tid på at kigge reklamer igennem og ellers kører efter tilbuddene i forskellige tilbudsaviser. Så burde man også gøre sig selv den tjeneste, at bruge penge på at få efterisoleret sit hus. På den måde kan man spare virkelige mange penge, og ikke bare nogle håndører en gang i mellem. Der er flere måder hvorpå man kan isolere et eksisterende hus, uden at det betyder at man skal flytte fra det mens håndværkerne er i gang.

Hvilken slags isolering passer til din bolig?

Den bedste måde hvorpå man kan gøre noget for at sænke ens udgifter til opvarmning, og det er ikke at rende rundt at skrue ned for radiatorerne. I stedet for skal man sørge for at få efterisoleret sin bolig. Der er mange forskellige måder hvorpå man kan efterisolere sin bolig. Og for hver bolig, er det forskelligt hvad der er bedst. I de fleste hjem fra før 1970’erne er isoleringen ofte utilstrækkelig og der er derfor mange penge at spare, hvis man sørger for at efterisolere en sådan bolig. Der er flere forskellige måder hvorpå man kan efterisolere et hjem, og de har alle deres fordele og ulemper. Læs mere på wisbyisolering.dk.

Generelt kan man tale om hulmursisolering, etageisolering og tag og loft isolering. Hvis man bor i et hus der er i et plan er der i sagens natur ikke brug for en etageisolering. Men hulmursisolering og tag og loftisolering er noget der virkelig kan gøre en forskel på ens varmeregning. Især kan en efterisolering af ens loft, hurtigt mærkes. Varm luft stiger som bekendt op ad, og derfor får man også et bedre indeklima hvis man sørger for at efterisolere sit luft. Hvorved der ikke kommer til at være det samme træk op ad i de forskellige rum, hvis luften i hele tiden stiger op ad. I et sådant indeklima, vil man opleve at der altid er foldkoldt, og det er jo ikke nogen der kan lide.

Isolering til forskellige formål

Hvis man gerne vil have efterisoleret sin bolig er der flere forskellige slags isolerings materialer man kan vælge imellem. Indtil nu har det mest udbredte været glasuld og stenuld. Fordelen ved disse materialer er at de er billige i brug, og især glasuld er praktisk da det kan blæses ind og derved omgående danne tætte lag hvor det isolere med det samme. Stenuld er fornuftigt, hvis man gerne vil holde udgifterne nede det er meget billigt i længden og det isolere også godt. Samtidig er det brandhæmmende hvilket jo også er et plus. Hvis man gerne vil prøve noget nyt, kan man også isolere med flamingo eller papir granulat. Papirgranulat er et forholdsvis nyt isoleringsmateriale der udover at være meget velgenet til isolering også er utroligt miljøvenligt, da det består af genanvendt papir, primært fra gamle aviser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *