Byg nyt hus med Benée Huse – en positiv oplevelse

Bygge nyt hus

Denne blog er en beretning om, hvordan min oplevelse med at bygge nyt hus sammen med Benée Huse, har været. Uden at røbe for meget, kan jeg sige, at det har været en positiv overraskelse.

 At bygge nyt hus er en stor beslutning. Det ved de fleste, der har været processen igennem, og dem der ikke har kan garanteret sætte sig ind i udfordringerne. Hvor stort skal huset være, hvilke materialer skal der bruges og kan vi stole på bygherren? Det er tanker, som disse der flyver igennem hovedet, når du skal bygge nyt hus. Men da min kone og jeg byggede vores drømmehus med Benée Huse forsvandt bekymringerne hurtigt. Allerede fra første gang vi trykkede Klaus og Jesper Benées hænder følte vi mig i trygge hænder. Den dag i dag er det stadig den oplevelse, vi har med vores byggeforløb.

Uforpligtende byggemøde til drømmeboligen

Hos Benée Huse blev vi holdt i hånden hele vejen. Klaus og Jesper havde en oprigtig interesse i at skabe et drømme hjem til os. Allerede på det indledende kunne vi mærke nærværet, og det der startede på et uforpligtende byggemøde er senere blevet til vores drømmebolig. Og vi var med hele vejen. Lige fra valget af materialer helt ned til placeringen af de enkelte stikkontakter. Efter byggetilladelsen var i hus, kunne vi læne os tilbage og slappe af, indtil vi et halvt år senere kunne flytte ind i vores drømmebolig.

Byg selv hus eller ej

Det første store spørgsmål der meldte sig, da min kone og jeg skulle have nyt hus var selvfølgelig, om vi skulle være nybyggere eller ej. Vi havde et vennepar, som havde prøvet at bygge deres eget, og det var dem der anbefalede os Benée Huse.

Som nybygger får du et individuelt forløb, hvor du får indflydelse på, hvordan din fremtidige bolig skal være. Tanken om vores helt eget hus gjorde, at valget faldt på nybyggeri. Processen har selvfølgelig været mere tidskrævende end, hvis vi blot havde købt en muremestervilla. Men nybyggeri har været tiden værd, og vi har fået opfyldt vores boligdrøm. Vi vil til  hver en tid anbefale at bygge nyt hus selv, og leder du efter en professionel og nærværende byggepartner, så er Benée Huse helt sikkert noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *